Nieuwsbericht

Registreer je nu voor het Northern European Conference on Travel Medicine (NECTM8) in juni in Rotterdam

2 januari 2020 | 2 minuten lezen

Het achtste Northern European Conference of Travel Medicine, ofwel NECTM8, vindt van 3 t/m 5 juni 2020 plaats in de De Doelen in Rotterdam.

 

NECTM8

Sinds 2006 maakt het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) samen met 11 andere organisaties uit 7 landen deel uit van de organisatie van het NECTM. In 2020 komt het NECTM naar Nederland, waardoor het LCR samen met allerlei Nederlandse professionals zorgt draagt voor de organisatie van dit congres.

 

Programma

Het thema van NECTM8 is ‘Setting sail towards the future of travel medicine’. Het programma bestaat uit drie parallelsessies met speciale aandacht voor verpleegkundigen op de donderdag en op de vrijdag is er een interessant programma gericht op huisartsen. Aan bod komen onder meer de volgende onderwerpen: vaccins update, geschiedenis van maritieme ziekten, interessante casuïstiek, een duurzaam en toekomstbestendig reizigersgeneeskunde en diverse typen reizigers waaronder de immuun gecompromitteerde, de chronische zieke, migranten en kinderen.

 

Registreer je nu voor deelname

Schrijf je nu in voor deelname aan het NECTM8 via https://nectm8.com/registration/

2 februari – early bird registratie deadline

20 mei – reguliere registratie deadline

21 t/m 3 juni – late registratie deadline

 

Indienen abstract

Doe je onderzoek op het gebied van reizigersgeneeskunde? Je kan je abstract uiterlijk 28 februari indienen via https://nectm8.com/abstract-submission/

 

Kijk voor meer informatie op www.nectm8.com

 

 

 

HomeThema'sProfessionals