Nieuwsbericht

Seksoa magazine verder als APP

Seksoa SAN
10 juni 2013 | 1 minuut lezen

Seksoa digitaal bestaat uit de geheel vernieuwde website Seksoa.nl en Seksoa-apps. De redactionele inhoud van de website en de apps is exact gelijk. De apps hebben wat meer functionele handigheidjes maar de belangrijkste voordelen zijn natuurlijk de mogelijkheid Seksoa anytime and anywhere te lezen en de actieve melding aan de lezer van nieuwe artikelen en berichten.

Seksoa blijft op die manier nog meer dan voorheen, hét aangewezen magazine over soa, hiv en seksuele gezondheid voor eerstelijns professionals zoals artsen en verpleegkundigen. Want Seksoa digitaal heeft uitgebreidere mogelijkheden dan Seksoa op papier had. De inhoud die voorheen voornamelijk bestond uit verdiepende artikelen, wordt aange­vuld met nieuwsberichten en een duidelijke agenda waarin op overzichtelijke wijze relevante congressen en evenementen staan vermeld. Dit alles voorzien van (bewegend) beeldmateriaal. In eerste instantie nog wat voorzichtig, maar in de toekomst zullen artikelen steeds vaker vergezeld gaan van filmpjes waarop bijvoorbeeld medische handelingen of technieken te zien zullen zijn. Seksoa digitaal bevat verder alle artikelen uit de voorbije jaargangen en is daarmee een waardevol archief.

Kennis delen en verspreiden is bovendien voortaan een stuk eenvoudiger. De lezer deelt artikelen en berichten met één druk op de knop met collega’s, via e-mail of social media. Zo wordt elke lezer binnen zijn of haar professionele netwerk, een belangrijke ‘virale verspreider’ van kennis over soa, hiv en seksuele gezondheid. Ook dat is een belangrijk voordeel ten opzichte van de printversie van Seksoa.

Waar is seksoa voortaan te vinden? • Apps voor iOs/Apple in de Appstore • Apps voor Android in de GooglePlaystore  • Of download de apps via Seksoa.nl

Seksoa is een uitgave van Soa Aids Nederland onder hoofdredactie van Prof.dr. Jan van Bergen. Het magazine richt zich op deskundigheidsbevordering op het gebied van soa, hiv en seksuele gezondheid van eerstelijns medisch en niet-medisch professionals.

HomeThema'sProfessionals