Activiteit

kennisevent 'Beweeg het door'

13 mei
13 mei 2019
Evenement
12 maart 2019 | 1 minuut lezen

Op 13 mei organiseert Kenniscentrum Sport het gratis kennisevent 'Beweeg het door' in de Amsterdome in Amsterdam. Deze dag is speciaal voor professionals uit zorg, welzijn en sport die zich tijdens hun dagelijkse werkzaamheden bezighouden met het stimuleren van bewegen of dat meer willen doen. De dag wordt onder andere interessant voor praktijkondersteuners,  JGZ artsen en verpleegkundigen en managers en pedagogische medewerkers van de kinderopvang.

 

Vragen die aan bod komen zijn onder andere: Hoe stimuleer ik de motorische ontwikkeling van kinderen? Welke oplossingen zijn er voor mijn uitdagingen om bewegen te stimuleren? Hoe zet ik als professional in op meer bewegen van kinderen van 0-4 jaar en hoe ga ik het gesprek aan over bewegen (met bijvoorbeeld ouders)?

 

De sessies en workshops hebben als doel dat aanwezigen deze dag kennis en inspiratie op doen die goed in de praktijk te gebruiken is. Het programma wordt nog verder vormgegeven. Minister Bruins en gedragswetenschapper Reint Jan Renes zijn in ieder geval aanwezig.

 

Elkaar ontmoeten en kennis halen en delen staat centraal. Om dit te stimuleren willen we je vragen om dit event onder de aandacht te brengen onder de achterban van jullie brancheorganisatie. Hoe jullie dat kunnen en willen doen is natuurlijk aan jullie. Wij kunnen in ieder geval helpen met de juiste afbeeldingen en tekst. Onder deze mail en in de bijlage vind je de uitnodiging en verschillende afbeeldingen. Hopelijk staan jullie hiervoor open. 

 

Wat doet Kenniscentrum Sport?

Kenniscentrum Sport brengt actueel wetenschappelijk onderzoek over sport en bewegen samen met succesvolle ervaringen uit de praktijk. We maken kennis praktisch bruikbaar, delen deze op een innovatie manier en helpen professionals zo bij hun vraagstukken, keuzes en doelen. Dit doen wij ook graag voor de professionals die onder de GGD vallen, zoals de kinderopvang en de JGZ. Wij gaan daarom ook graag met jullie in gesprek om, breder dan het event, te kijken wat we voor jullie/ elkaar kunnen betekenen. Zou je mij in contact kunnen brengen met een collega met wie wij hier verder over kunnen spreken?

Locatie


Amsterdam
HomeThema'sProfessionals