Nieuwsbericht

Een tweede ronde Basistraining toezichthouder Wet kinderopvang

Op 15 maart 2019 geplaatst door

In januari 2019 bood het Landelijk Centrum Toezicht Kinderopvang (LCTK) van GGD GHOR Nederland in samenwerking met de VNG Kenniscentrum Handhaving en Naleving (KCHN) de Basistraining toezichthouder Wet kinderopvang aan. Deze eerste ronde van de basistraining is heel succesvol verlopen. Daarom openen we een tweede inschrijfronde.

Schrijf je in!
Je kunt je nu inschrijven voor de volgende ronde van de basistraining die start op maandag 8 april. De training bestaat uit 7 dagen: 6 trainingsdagen en één terugkomdag. De trainingsdata zijn 8 en 9 april, 8, 9, 22 en 23 mei 2019. De terugkomdag is 4 september 2019.

De inschrijving van de training verloopt via VNG KCHN. Klik hier om je daarvoor in te schrijven. Je ontvangt dan automatisch een e-mail als je inschrijving is gelukt. Heb je nog vragen, neem contact op met trainingkinderopvang@vng.nl.   

Ervaringen delen uit de eerste ronde
Twee van cursisten uit de eerste ronde hebben een interview gegeven. Dit interview staat op de website van de VNG. Zij vertellen hoe de opgedane kennis uit de training een nuttige bijdrage levert aan hun dagelijkse praktijk. Zij hebben nog een terugkomdag in het vooruitzicht. Ook daar hebben zij ruimte om terug te blikken op de training en met hun medecursisten verder te praten over hun opgedane praktijkervaringen. 

Meer informatie
Meer informatie over de inhoud en het doel van de training, de werkwijze, de trainers en de kosten vind je hier.

 

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.