Activiteit

Kennisfestival

23 maart
Locatie: Inn Style
Type: Bijeenkomst

Jongeren op Gezond Gewicht heeft een duidelijke missie: overal waar kinderen wonen, spelen en leren een gezonde leefstijl normaal laten worden.
Dat is een ambitieuze opgave waar veel partijen bij nodig zijn. Op het Jongeren op Gezond Gewicht Kennisfestival op 23 maart worden alle betrokkenen uitgenodigd om samen dat doel dichterbij te brengen.   

Het Kennisfestival wordt gehouden bij Inn Style in Maarssen en biedt een middag (13.00 -17.00 uur) vol inspiratie van interessante sprekers en praktijkgerichte werksessies. Erben Wennemars zal bijvoorbeeld vertellen over zijn nieuwe motto: 'Fit is het nieuwe rijk'. Theatermaker Tjerk de Ridder zal met zijn voorstelling 'Trekhaak gezocht – je hebt anderen nodig om verder te komen' het nut van het zoeken naar verbindingen benadrukken. In een aantal werksessies kun je daarnaast ook met de praktijk aan de slag met thema’s als: sociale economische gezondheidsverschillen, gezonde omgeving (Gezonde Sportkantine, Gezonde School, Gezonde Werkvloer), ouderparticipatie en resultaten van lokale voorbeelden van de Jongeren op Gezond Gewicht-aanpak.   Behalve deze programmaonderdelen kun je ook speeddaten, je laten informeren over gezonde initiatieven en de ‘Gouden Kantine’ bekijken. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om met elkaar te netwerken.   


Aanvang: 13.00 uur. 

Meld je nu aan voor het Kennisfestival

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.