Activiteit

Introductiecursus Jeugdgezondheidszorg 0-18

mei 18
Locatie: .
Tijd: 09:30
Type: Cursus

Meestal verloopt de ontwikkeling van kinderen soepel. Maar als dat niet zo is, dan kunnen ouders en kinderen terecht bij de jeugdarts en/of jeugdverpleegkundige. Wil jij hen met raad en daad bijstaan? Wil je je verdiepen in de problematiek die zich kan voordoen bij de groei, ontwikkeling en opvoeding van een kind? Doe dan de geaccrediteerde Introductiecursus Jeugdgezondheidszorg 0 – 18 jaar.

Deze zesdaagse module is de eerste module van de  profielopleiding Jeugdgezondheidszorg (1e fase M&G voor artsen). Je kunt hem ook volgen als open bij- of nascholing. Tevens is deze module incompany uit te voeren.
Tijdens de module verdiep je je in de problematiek die zich kan voordoen bij de groei, ontwikkeling en opvoeding van een kind. Je verwerft basiskennis om als jeugdarts of jeugdverpleegkundige te werken in een jeugdgezondheidszorgorganisatie.
In deze introductiecursus komen zeer diverse onderwerpen aan bod. Een opsomming: ontwikkelingsonderzoek, eetgedrag, genotmiddelen, mondgezondheidszorg, overgewicht, psychosociale problematiek, kindermishandeling, zintuigscreening, opvoedondersteuning, huid- en hart afwijkingen, basiscommunicatievaardigheden in de spreekkamer, zorgstructuren en het rijksvaccinatieprogramma.

Data: vanaf 18 mei 2018 in Utrecht

Meer weten over deze introductiecursus? Klik hier

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: NSPOH
Functie: Coördinator marketingcommunicatie