Nieuwsbericht

Platform CJG.nl: een kans voor digitale samenwerking!

Op 4 oktober 2012 geplaatst door
Else de Groot

ROTTERDAM Stichting Opvoeden.nl ziet mogelijkheden om samen met gemeenten en professionals, op landelijk én lokaal niveau, het CJG te versterken en ervoor te zorgen dat de informatie voor ouders en opvoeders betrouwbaar, toegankelijk en vindbaar is.

Landelijke website CJG.nl
Met steun van de VNG, de GGD Nederland en ActiZ gaat Stichting Opvoeden.nl de landelijke website CJG.nl nieuw leven inblazen. Dit biedt kansen om het inhoudelijke proces nog beter in te richten en te faciliteren.

Digitaal kennisplatform
Stichting Opvoeden.nl gaat een landelijk, digitaal kennisplatform ontwikkelen op de website CJG.nl. Ouders, opvoeders, lokale praktijkprofessionals, landelijke instituten, gemeenten en CJG’s kunnen informatie komen brengen én halen. Op deze manier wordt ontmoeting en uitwisseling van kennis in relatie tot het CJG mogelijk gemaakt.

In het kader van de transitie Jeugdzorg kan het platform CJG.nl vanuit de inhoud, samen met de website Voordejeugd.nl van VWS en de VNG, een belangrijke functie vervullen als landelijk digitaal informatie- en communicatieplatform.

Welke kansen ziet u?
Waar zou u het landelijke, digitale kennisplatform CJG.nl voor willen gebruiken? Welke informatie komt u halen en brengen?

Stichting Opvoeden.nl inventariseert alle wensen en ideeën met betrekking tot de mogelijkheden van het kennisplatform. De eerste suggesties zijn al binnen! Welke kansen ziet u? Laat het weten via de helpdesk van Stichting Opvoeden.nl.

Bron: Stichting Opvoeden.nl
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.