Activiteit

KAMG congres 'Vakmanschap'

25 november
Locatie: NBC
Type: Congres
 

KAMG congres Vakmanschap

25 november 2016 | 09.30 - 16.30 uur | NBC Congrescentrum, Nieuwegein

Wat betekent vakmanschap voor jou?


Vakmanschap. Daar zijn we elke dag mee bezig. En terecht, want als artsen in de publieke gezondheidszorg helpen wij Nederland gezond te houden. Wat houdt vakmanschap voor jou in? Welke wetenschappelijke en maatschappelijke uitdagingen kom je tegen en wat betekenen die voor jouw vakmanschap? Welke veranderingen komen op ons af en hoe moeten we ons voorbereiden op de eisen van d

Update congresprogramma


Het is bijna 25 november, de dag van het KAMG Congres. Heb je je al aangemeld? Graag geven we je in dit laatste bericht kort de meest recente informatie over het congres.

Je kunt ook het congresprogramma bekijken of je direct aanmelden

 

 

 

Zorg over eigen bijdrage

 

Op het KAMG congres is voor de sessie over een actueel onderwerp gekozen voor 'de eigen bijdrage in de zorg'. In de afgelopen maanden is er veel maatschappelijke onrust en discussie ontstaan over de 'eigen bijdrage in de zorg'. Ook de politiek en maatschappelijke groeperingen laten van zich horen, waarbij de meningen uiteen lopen van volledig afschaffen van een eigen bijdrage tot het handhaven en zelfs verhogen ervan.

Wat is nu wijsheid? Op het congres kun je hierover in gesprek met Tom Kliphuis, Raad van Bestuur cVGZ. Hij presenteert de achtergronden van de huidige eigen bijdrage en bespreekt de resultaten en conclusies van het onderzoek van cVGZ. Wat wil jij hem vragen?

Lees meer

e toekomst? Hiermee ga je aan de slag op het KAMG congres 'Vakmanschap'.

Definitief programma bekend


Hierbij ontvang je het actuele programma voor het congres. Met maar liefst twaalf parallelsessies en als sprekers:

  • internationale key note met David Stuckler van de University of Oxford;
  • Wim Gorrissen van het Nederlands Jeugdinstituut als tegenspreker van Lidewey van der Sluis over vakmanschap, meesterschap en leiderschap;
  • Clementine Wijkmans, concilium KAMG, verzorgt een interactieve sessie over de toekomst van het vak: opleiden nu en straks;
  • Wanda de Kanter, bekend van Nederland stopt!, sluit de dag af.

Buiten de plenaire onderdelen ga je in de parallelsessies aan de slag met vakmanschap in de public health. Daarnaast kun je deelnemen aan netwerktafelgesprekken of een pitchsessie en posterpresentaties bezoeken of verzorgen. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en extra bagage om jouw vakmanschap een frisse impuls te geven.


Lees meer of download het programma

Direct aanmelden
 

Wat doe jij? Laat het zien op het congres!

Presenteer je werk aan collega’s en verspreid zo je kennis, motiveer anderen en ontvang feedback. Het congres biedt verschillende mogelijkheden:

  • Waar ben je mee bezig – laat het zien met een posterpresentatie
  • In gesprek met collega’s – organiseer een netwerktafel
  • Op de zeepkist staan – houd een pitch

Toon je vakmanschap en doe mee!

Stuur een samenvatting van jouw voorstel voor een presentatie. Die mag over een breed scala aan onderwerpen gaan. De samenvattingen worden beoordeeld door een commissie.

Gratis toegang

Naast de vakinhoudelijke impuls, krijgen de indieners van de drie beste inhoudelijke bijdragen gratis toegang tot het congres

Lees meer
 
Contact

Voor inhoudelijke informatie en vragen kun je terecht bij de voorzitter van de congrescommissie, Marielle Jambroes. Wil je informatie over de praktische gang van zaken? Stuur dan een e-mail naar Conference Company of bel: 071-3628033
 
Organisatie
De congrescommissie bestaat uit: Jaap Koot, Paul Rasch, Marieke Dimmendaal, Margreet Kamphorst, Margreet Harskamp, Anita Kraak, Hans Kuijpens, Jeanette de Boer en Marielle Jambroes (vz.).
Het KAMG congres wordt georganiseerd in samenwerking met de NSPOH en mede mogelijk gemaakt door de LAD.
     
 
KAMG verenigingen
 
© KAMG 2016Alle rechten voorbehouden. 

U ontvangt deze vooraankondiging omdat u lid bent van een van de KAMG-verenigingen of op andere wijze betrokken bent bij de KAMG.


Reacties of suggesties zijn van harte welkom

Geïnteresseerden kunnen zich voor de nieuwsbrief aanmelden

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kunt u zich afmelden


Meer informatie: www.kamg.nl
 
 
   
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.