Activiteit

Ondervoeding bij Ouderen

22 november
Locatie: Aristo Amsterdam
Tijd: 10:00 tot 16:15
Type: Studiedag

Ondervoeding is een serieus probleem onder ouderen. Tijdens deze studiedag zullen nieuwe wetenschappelijke inzichten over ondervoeding bij ouderen worden besproken. Daarnaast zullen professionals uit de praktijk verschillende interventies en methoden om ondervoeding tegen te gaan, toelichten. Zo zal er worden stilgestaan bij het belang van eiwitten voor ouderen, hoe ouderen te stimuleren zijn tot eten en drinken en hoe technologie ingezet kan worden om ondervoeding bij ouderen tegen te gaan.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd voor verpleegkundigen en praktijkondersteuners huisartsen (Kwaliteitsregister V&V), verpleegkundig specialisten (Verpleegkundig Specialisten Register), diëtisten en fysiotherapeuten (ADAP), huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde (ABC1) en klinisch geriaters (NVKG).

Neemt u tijdig contact met ons op als u in aanmerking wilt komen voor accreditatie van een aanvullende vereniging, zodat we uw verzoek in overweging kunnen nemen. Meer informatie vindt u op onze website.

 

Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven. Schrijf u vóór 1 augustus in voor de studiedag Ondervoeding bij Ouderen om te kunnen profiteren van de vroegboekkorting!

Bijlagen

  • (37 KB)
  • (129 KB)
Geplaatst door:

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.