Activiteit

"Al Doende Leren"

13 november
13 november 2019
Studiedag
2 oktober 2019 | 4 minuten lezen

 

 
 
 

 


Uitnodiging Studiedag Gezond in... "Al Doende Leren"


Voor burgemeester Bart Somers betekent leiderschap dat je je concentreert op de mensen en steeds blijft zoeken naar wat hen met elkaar verbindt. Dat doet hij goed in Mechelen. Hij werd niet voor niets uitgeroepen tot de beste burgemeester van de wereld. Bart Somers is een van onze keynote sprekers op onze studiedag.

We organiseren deze studiedag op woensdag 13 november a.s. We nodigen jou graag uit voor deze inspirerende en actieve dag in Amersfoort. 

Het thema "Al Doende Leren" is de rode draad; GIDS-gemeenten zijn al even aan de slag met de aanpak van gezondheidsachterstanden en boeken mooie resultaten. Ondertussen blijven we bijleren. Tijdens de studiedag geven we je niet alleen extra kennis mee naar huis, maar helpen we je ook om je GIDS-aanpak steeds een praktische invulling te geven.

Tijdens de studiedag hebben we veel aandacht voor nieuwe inzichten bij de verbinding tussen gezondheid en armoede, werk, omgeving en andere domeinen. Ook leer je hoe je je aanpak van gezondheidsverschillen goed volgt en de opbrengsten zichtbaar maakt. Tijdens de sessies leer en werk je samen met experts en gemeenten. Zoals altijd is er ook ruim gelegenheid om onderling ervaringen uit te wisselen. 
 

 

Klik hier om je aan te melden

 

 

 

 

Keynote Speakers


Bart Somers is sinds 2001 burgemeester van het Vlaamse Mechelen. Sinds het begin van zijn burgemeesterschap heeft hij de stad Mechelen getransformeerd van een veeleer verwaarloosde stad tot een van de meest aantrekkelijke plaatsen in België gemaakt. Daarom werd hij in februari 2017 verkozen tot de beste burgemeester ter wereld.

 

 

 

Mark van Baal heeft een missie: klimaatverandering stoppen door te zorgen dat de olie-industrie grootschalig gaat investeren in duurzame energie, te beginnen bij Shell. Hij is het bewijs dat een individu al doende lerend de wereld kan veranderen. Met Follow This, een beweging van bijna vijfduizend groene aandeelhouders, kreeg hij het roer om bij Shell.

 

 

 

Klik hier om je aan te melden

 

 

 
 
 
 

Locatie


Amersfoort
HomeThema'sProfessionals