Nieuwsoverzicht

Feedback van ouders verwerkt in mediaopvoedinformatie Opvoeden.nl

Naar aanleiding van het onderzoek mediaopvoeding onder het Landelijk Ouderpanel van Stichting Opvoeden.nl is de betrouwbare informatie hierover aangepast. Mediadeskundige Justine leverde adviezen aan.

50

Het Landelijk Ouderpanel over alcohol, roken, drugs en gamen

Ouders praten met name over risico's met hun kind. Dat blijkt uit onderzoek onder het Landelijk Ouderpanel van Stichting Opvoeden.nl en Ouders & Onderwijs, in samenwerking met het Trimbos-instituut.

173

Literatuuronderzoek over het effect van bewegen op kinderen van 0-5 jaar

Vroeg begonnen is vroeg gewonnen! Bewegen heeft een positief effect op kinderen van 0 tot 5 jaar. Dat blijkt uit het literatuuronderzoek wat Amsterdam UMC i.o.v. Kenniscentrum Sport heeft uitgevoerd

224

Jaarverslag 2018 Algemene Gezondheidszorg GGD Flevoland

In dit jaarverslag van de Algemene Gezondheidszorg (AGZ) van GGD Flevoland, wordt teruggekeken op en verantwoord over het verslagjaar 2018.

224

Deze informatie raadplegen ouders het meest

In dit overzicht zie je wat er in het eerste half jaar op Opvoeden.nl gebeurde. De website telde meer dan 989.000 bezoeken! Dat is meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Lees hier meer.

464

De betrouwbare opvoedinformatie in de Health Deal I-JGZ

Samen met 23 andere partijen is Stichting Opvoeden.nl onderdeel van de Health Deal I-JGZ. Directeur-bestuurder Els Verkerk vertelt over hoe de betrouwbare opvoedinformatie hieraan bijdraagt.

321

Vakgroepdag kwaliteit: 30 september 2019

Op 30 september 2019 wordt de vakgroepdag kwaliteit georganiseerd bij GGD GHOR Nederland in Utrecht. We gaan op deze dag op andere manieren naar kwaliteit kijken.

228

Gezond op vakantie, BNR podcast

Het is eindelijk zover: heel Nederland viert vakantie. Maar heb je nou wel de juiste zonnebrand gekocht? De juiste vaccinaties gehaald? En wat moet je doen als je toch onverhoopt in het ziekenhuis...

220

Denk mee over het vijfjarig bestaan van JouwGGD.nl

Komend schooljaar 2019-2020 bestaat JouwGGD.nl precies 5 jaar. Een eerste lustrum! We kunnen en mogen trots zijn wat we in korte tijd samen bereikt hebben. Dat is echt uniek. Maar.... JouwGGD is...

256

Samen voor Gezond Magazine

De nieuwste www.samenvoorgezondmagazine.nl is uit! Inspirerende verhalen over de gezondheid van de inwoners in de regio Zuid-Holland Zuid.

148