Nieuwsoverzicht

Duizendpoot en bewegen

'Wat een duizendpoten zijn pedagogisch medewerkers!' Lees mijn nieuwe blog over bewegen binnen de kinderopvang

227

Stichting HIV Monitoring nieuws Herfst 2019

Lees meer informatie over NCHIV en de laatste ontwikkelingen bij SHM Lees...

326

Nieuw! Animatie over hoe jij betrouwbare opvoedinformatie kunt gebruiken

In deze nieuwe animatie van Stichting Opvoeden.nl wordt kort uitgelegd hoe jij de betrouwbare online opvoedinformatie kunt gebruiken in apps, digitale dossiers, op websites van jouw organisatie.

347

Nieuw: RIVM-dossier Armoede, schulden en gezondheid

Hoe kun je de situatie en gezondheid van mensen die leven in schulden en armoede verbeteren? Het dossier Armoede, schulden en gezondheid geeft handvatten voor een integrale aanpak.

419

Connie Rijlaarsdam wint Els Borst-prijs

Als je niet start, kun je niet beginnen Connie Rijlaarsdam, oprichtster van Nu Niet Zwanger, heeft de Els Borst-Prijs gewonnen. De prijs is een jaarlijks initiatief van V&VN Verpleegkundig...

386

Vandaag start de publieke stemronde voor de Aan de Slag-trofee 2019. Stem jij voor onze BRoS?

De Brabantse Omgevingsscan van de GGD’en Brabant met het kennisinstituut Telos is genomineerd voor de Aan de Slag-trofee 2019. Woensdag 2 oktober start de publieke stemronde.

399

Informatie voor ouders gelijktijdig gepubliceerd met nieuwe JGZ richtlijn Extremiteiten

De vernieuwde JGZ richtlijn Extremiteiten is vandaag gepubliceerd. Tegelijkertijd staat de geactualiseerde, betrouwbare informatie voor ouders daarover op Opvoeden.nl.

410

Stichting Opvoeden.nl directeur Els Verkerk kondigt vertrek aan

Na een periode van bijna 10 jaar heeft directeur-bestuurder Els Verkerk haar vertrek, per 1 januari 2020, aangekondigd bij de Raad van Toezicht van Stichting Opvoeden.nl.

390

Nieuw: Bij- en nascholingsbrochure 2020 van NSPOH is uit!

De nieuwe - gedrukte - NSPOH-brochure Bij- en nascholing 2020 is uit. Kies uit ruim 160 verschillende modules waarvan meer dan 30 nieuwe titels.

455

Manager of bestuurder in de publieke gezondheid? En nieuw in dit werkveld?

Het beleid van elk ministerie en elke bedrijfssector heeft effect op de volksgezondheid. Directeuren en managers in de publieke gezondheid hebben daarmee te maken. Zij dienen een koers te...

446