Nieuwsbericht

Vandaag start de actie #Kutvoorlichting

2 september 2019 | 2 minuten lezen

Het is een beetje lastminute. Maar wel belangrijk, want uit onderzoek (door 3Vraagt in opdracht van 3FM) blijkt weer dat jongeren seksuele voorlichting een laag cijfer geven! Rutgers steunt deze actie.

Daarom houdt 3FM ism Tussenuur en Brandpunt de actie #Kutvoorlichting. Tijdens deze actie gaan oa. Linda de Munck en Eva Koreman op zoek hoe seksuele voorlichting beter kan. Er komen 4 filmpjes van hen beschikbaar via het Youtube kanaal: Knowshit. 

Willen jullie ook deze actie steunen? 

1. Onder andere door de info over deze actie te delen op je website of op de socials. Bijvoorbeeld met het volgende stukje (gericht op docenten vo en mbo): 

Actie #Kutvoorlichting van start

Vandaag organiseert 3FM ism 3FM Tussenuur en Brandpunt+ de actie #Kutvoorlichting. Deze actie benadrukt de noodzaak van goede seksuele voorlichting op scholen en dat er meer aandacht moet komen voor plezier in seks. Rutgers steunt deze campagne. Want jongeren beoordelen seksuele voorlichting slechts met een 5,8! Hoe haal jij als docent een hoger cijfer? (link naar: www.seksuelevorming.nl/kutvoorlichting).

2. Door jongeren te attenderen op deze actie via jullie jongerenkanalen. Dit kan door  de YouTube filmpjes te delen die komende week hier te vinden zijn (elke dag komt er 1 filmpje online, in totaal 4 filmpjes).  

Dank!! 

HomeThema'sProfessionals