Nieuwsbericht

UITNODIGING 17 oktober 2019 Doorstartconferentie AWTJ Utrecht

8 oktober 2019 | 2 minuten lezen
UITNODIGING
17 oktober 2019 Doorstartconferentie AWTJ Utrecht Graag nodigen wij u uit voor de Doorstartconferentie van de Academische Werkplaats Transformatie Jeugd (AWTJ) Utrecht op donderdagmiddag 17 oktober 2019. U kunt zich hiervoor nog aanmelden. Het programma start om 13:00 uur, de inloop is vanaf 12:30 uur.

 

Tijdens het gevarieerde programma:

  • delen we plenair met elkaar wat we hebben geleerd van vier jaar samenwerken door praktijk, beleid, opleidingen, onderzoekers, jeugdigen en ouders. Met bijdragen van Marenne van Kempen, bestuurder Lokalis, Saskia Wijsbroek, lector Jeugd, Anne van der Maas, ervaringsdeskundige jongere, en Marlies Kennis, strateeg gemeente Utrecht.
  • hoort u in de twee rondes met deelsessies alles over de aanpak en resultaten van de projecten. Met bijdragen van de Wijkacademies, Pittige Jaren, het JIM-project, Begeleid Leren op het MBO, het Regionale Leernetwerk, Armoede en Schulden, en de ontwikkeling van Effectieve Basishulp. Tijdens de pauzes kunt aan projecttafels nader kennismaken met deze projecten en het leernetwerk.
  • nodigen we u uit mee te denken over de toekomst van de AWTJ Utrecht: Wat zijn de belangrijkste thema’s, vraagstukken en kansen als het gaat over het gezond, veilig en kansrijk opgroeien en opvoeden van de Utrechtse jeugd?

    Het programma wordt voorgezeten door Rutger Hageraats, directeur Transformatie van het Nederlands Jeugdinstituut. We sluiten af met een informele netwerkborrel.

 

Deelnemers

De conferentie is bedoeld voor professionals, beleidsmedewerkers, jeugdigen en ouders, onderzoekers, docenten en studenten, en voor alle anderen die geïnteresseerd zijn in de transformatie van de zorg voor jeugd en de AWTJ Utrecht. Zowel binnen als buiten Utrecht. Kent u mensen voor wie deze doorstartconferentie interessant is? Stuurt u deze uitnodiging dan gerust door.

 

Praktische informatie

Datum:

Donderdag 17 oktober 2019

Locatie:

Het Huis Utrecht, huis voor makers

Boorstraat 107

3513 SE  Utrecht

www.hethuisutrecht.nl

Deelname:

Gratis

  Meer informatie en aanmelden

Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. Voor meer informatie over het programma en de deelsessies en om u aan te melden kunt u terecht op onze website.
HomeThema'sProfessionals