Nieuwsbericht

Kick-off GGD innovatienetwerk morgen van start!

20 september 2016 | 1 minuut lezen

Ben jij ook zo benieuwd wat er gebeurd als je ruim 80 HBO – en Universitaire studenten, vanuit meer dan 15 verschillende opleidingen bij elkaar zet? Morgen (21 sept) gaan we het zien bij de kick-off van de GGD Innovatiebattle, welke alweer een derde editie beleefd. Lees hier hoe je deze Innovatiebattle de komende 20 weken in de gaten kunt houden.

Morgen zullen de docenten, studenten en GGD-coaches elkaar ontmoeten en wordt er, onder begeleiding van energieke dagvoorzitter Jerre Maas (GAAF), een knallende start gemaakt met de studenten, waarin zij worden uitgedaagd de komende periode uit de ‘comfortzone’ te stappen en vernieuwend te denken. De opdracht is GGD’en te adviseren op grond van de trends en ontwikkelingen die de komende 10 jaar worden verwacht.  Want zeg nu zelf, wie kunnen ons nu beter adviseren op vlak van trends & innovatie als de jeugd zelf?

Winnaar van afgelopen battle-editie waren studenten van de Wageningen Universiteit en de Hogeschool van Amsterdam. Zij deelden gezamenlijk de eerste plek gedeeld (zie hier het verslag). Dit heeft een interessante samenwerking tussen de hogeschool en GGD opgeleverd, waarin de studenten op verschillende podia, waarvan de Tweedaagse er één was, hun idee hebben mogen presenteren. Dit heeft voor de WUR-studenten (Healthy Basket) geleid tot een uitnodiging bij GGD Amsterdam door Paul van der Velpen en Petra van Tiggelen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de studenten? Like dan onze FB pagina, waar info, blogs en vlogs van de studenten op gepost worden.  Ook zal op GGD kennisnet het verslag n.a.v. de kick-off verschijnen.

Op de middag van 24 januari zal de GGD Innovatiebattle plaatsvinden op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Wil je hierbij aanwezig zijn? Dat kan! Laat dat dan weten via innovatie@ggdghor.nl.

Hartelijke groet,
Projectteam GGD Innovatiebattle
Initiatief van het GGD Innovatienetwerk

HomeThema'sProfessionals