Nieuwsbericht

Middagsymposium GGB: Leren van elkaar

12 april 2017 | 1 minuut lezen

In juni 2017 is Grootschalige Geneeskundige Bijstand (GGB) ruim anderhalf jaar operationeel. Veel ervaring met daadwerkelijke inzetten is er nog niet opgedaan, maar regio's raken door opleidingen, trainingen en oefeningen wel steeds vertrouwder met GGB. Ondertussen wordt ook gewerkt aan het gebruik van GGB in specifieke omstandigheden zoals een terroristische aanslag. De opgedane ervaringen van zowel GGB-gebruikers als internationale kennis willen we met elkaar delen tijdens het symposium GGB 'Leren van elkaar'.

Voor wie?
Deelname is interessant voor iedereen die bestuurlijk, beleidsmatig, coördinerend of uitvoerend bij GGB betrokken is. Dat kan zowel vanuit de ambulancezorg, traumazorg, Rode Kruis of GHOR zijn.

Programma
Het programma begint met een aantal plenaire sprekers. Zij nemen u onder andere mee in de ervaringen met GGB tot op heden en de toekomstige ontwikkelingen. Ook is er aandacht voor de inzet van GGB bij terrorismegevolgbestrijding en het introduceren van relevante internationale kennis en ervaringen. Daarna zijn er drie interactieve workshops. In deze workshops gaat u verder in op de thema's uit het plenaire deel. Bekijk het programma op www.ifv.nl voor meer informatie.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via www.ifv.nl. Heeft u nog geen Mijn.IFV-account? Registreer u dan eenvouding in enkele stappen.

Contact
Neem voor meer informatie contact op met het Congresbureau van het IFV, telefoon 026 355 22 02, e-mail congresbureau@ifv.nl.

HomeThema'sProfessionals