Nieuwsbericht

Sociale Kaart Flevoland is live

Op 9 oktober 2017 geplaatst door

Alles over wonen, zorg en welzijn nu overzichtelijk op één plek

Ik voel me eenzaam wat kan ik doen? Help ik heb schulden! Vrijwilligerswerk lijkt me wel wat maar waar begin ik? Zomaar wat vragen die mensen bezighouden. Vanaf nu zijn antwoorden en doorverwijzingen opgenomen in de verbeterde website http://www.socialekaartflevoland.nl een initiatief van GGD Flevoland.

De geheel vernieuwde website http://www.socialekaartflevoland.nlis gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en aangepast aan de eisen van deze tijd. Naast informatie over maatschappelijke organisaties en zorgaanbieders worden in Sociale Kaart Flevoland ook informele zorg en burgerinitiatieven opgenomen. De nadruk ligt op diensten en activiteiten in de directe leefomgeving van burgers.

GGD Flevoland ondersteunt hiermee gemeenten bij haar taak om burgers goed te informeren. Burgers vinden gemakkelijk zelf hun weg naar een oplossing voor hun ondersteuningsvraag. Voor zorg- en hulpverleners is Sociale Kaart Flevoland een betrouwbaar en handig hulpmiddel bij het vinden van een oplossing voor cliënten met een hulp- en ondersteuningsvraag.

Een ervaren redactie werkt dagelijkse aan verrijking en beheer van alle gegevens. Zij staan in nauw contact met de aanbieders, om het aanbod compleet en actueel te houden. Er zijn geen kosten verbonden aan opname in de sociale kaart. De gegevens uit Sociale Kaart Flevoland worden ook gebruikt voor de lokale burgerportalen Wie Wat Waar Lelystad en DronterWIJzer.

Sociale Kaart Flevoland vervangt de bestaande website Zorgwel Flevoland.De website is ook eenvoudig op tablet of smartphone te raadplegen.

Zie voor meer informatie http://www.socialekaartflevoland.nl

Bron: GGD Flevoland
Trefwoord(en): Flevoland, sociale kaart
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Functie(s): Communicatieadviseur
Organisatie: GGD Flevoland