Nieuwsbericht

Taal voor het leven

21 februari 2013 | 1 minuut lezen

Bekijk hier persberichtfoto’s en film van de Alliantie-ondertekening. U kunt al deze materialen rechtenvrij gebruiken in uw eigen communicatie.

De ondertekening van deze verklaring tegen laaggeletterdheid maakt deel uit van Taal voor het Leven. Met dit proefprogramma wil initiatiefnemer Stichting Lezen & Schrijven meer mensen naar een hoger taalniveau krijgen. Zodat ze zelfredzaam worden en trots zijn op zichzelf. Kortom: kunnen meedraaien in de maatschappij. Weg van de zijlijn.

 

Binnenkort verschijnt ook de (gedrukte) regiokrant Taal voor het Leven Utrecht. De inhoud daarvan bestaat grotendeels uit korte en langere interviews met alle ondertekenaars van de Alliantie. Een tekstschrijver benadert hiervoor de contactpersoon binnen uw organisatie. Daarnaast versturen wij maandelijks een digitale regionale nieuwsbrief Taal voor het Leven waarin wij op verschillende manieren over het voetlicht brengen wat er in de regio Utrecht gebeurt om laaggeletterdheid terug te dringen. Al deze materialen kunt u gebruiken voor uw eigen online en offline communicatiemiddelen.

 

Wij kijken vol vertrouwen uit naar een succesvolle verdere samenwerking.

 

Met hartelijke groet,

 

Arjan Beune

Programmaleider Taal voor het Leven

 

Leidy Bosman

Regiocoördinator regio Utrecht

06-48229630

leidy@lezenenschrijven.nl

 

Marga Tubbing

Taalregisseur regio Utrecht

06-44349008

marga@lezenenschrijven.nl

HomeThema'sProfessionals