Activiteit

Kinderen met Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK)

oktober 04
Locatie: Aristo Amsterdam
Tijd: 10:00 tot 16:15
Type: Studiedag

Op deze 5e landelijke studiedag Kinderen met Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) hoort u uiteraard de actuele ontwikkelingen op dit gebied en we bespreken de samenhang tussen lichaam en geest, die zo’n belangrijke rol speelt bij SOLK. Ook zoomen we in op levensloopgeneeskunde aan de hand van het chronisch vermoeidheidsyndroom. ’s Middags stelt u uw eigen programma samen door een keuze te maken uit de parallelsessies. Hierbij is aandacht voor SOLK in het onderwijs, ouders die de klachten van hun kind in stand houden, interculturele communicatie en het verankeren van de multidisciplinaire samenwerking in een netwerk.
 

Doelgroep
Kinder- en jeugdartsen, -verpleegkundigen, -psychologen, -psychiaters, huisartsen, revalidatieartsen en (psychosomatisch) fysio- en ergotherapeuten. Daarnaast zijn medewerkers van (speciaal) onderwijs, ZATeams, jeugdhulpverlening en (school)maatschappelijk werk ook van harte welkom.

 

Datum en locatie

Woensdag 4 oktober 2017 in Aristo Amsterdam
 

Kosten*

De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 355,00 p.p.

 

Kortingen*

Vroegboekkorting: bij aanmelding vóór 14 juli ontvangt u € 25,00 korting en bedragen de kosten € 330,00 p.p.

 

Collegakorting: € 35,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 14 juli € 295,00, daarna € 320,00.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor kinderartsen (NVK), psychiaters (NVVP), psychologen (NIP K&J/NVO OG), verpleegkundigen (Kwaliteitsregister V&V) en maatschappelijk werkers (Registerplein)

Link

http://www.leidscongresbureau.nl/congres/SOLK2017

Bijlagen

  • (125 KB)
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Leids Congres Bureau
Functie: Projectmanager congressen