Nieuwsbericht

Aanmelden Utrechtse Jeugd Meetup Polarisatie en vervreemding 27 juni 2019

6 juni 2019 | 1 minuut lezen

Hoe leven vervreemding en polarisatie onder jongeren in de online- en offline-wereld? En wat weten we daarvan? Op welke manier kunnen professionals uit het jeugdveld jongeren en hun opvoeders ondersteunen, zodat zij weerbaar zijn tegen spanningen en negatieve ervaringen? Dit is het thema van de Utrechtse Jeugd Meetup op donderdag 27 juni 2019.

De Academische Werkplaats Transformatie Jeugd (AWTJ) Utrecht organiseert regionale kennisbijeenkomsten over actuele thema’s die te maken hebben met de transformatieopgaven. Tijdens een Utrechtse Jeugd Meetup wordt zo’n thema vanuit verschillende perspectieven bekeken: beleid, kennis en praktijk. Dit doen we samen met jeugdigen en opvoeders. Met als doel kennis te delen en het debat te bevorderen.

De sprekers delen elk in 15 minuten hun kennis en ervaringen. Aansluitend is volop ruimte voor discussie, onder leiding van dagvoorzitter Erik Klaassen, strategisch adviseur Kwaliteit, ontwikkeling en veiligheid bij Youké. We sluiten de Meetup af met een drankje.

Praktische informatie

Datum:

Donderdag 27 juni 2019

Tijdstip:

15.00-17.30 uur

Locatie:

Collegezaal 2.003B, Hogeschool Utrecht
Padualaan 101, Utrecht
Klik hier voor de routebeschrijving

Er is ruimte voor 100 deelnemers. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. Voor meer informatie over de sprekers en om u aan te melden kunt u terecht op onze website.

HomeThema'sProfessionals