Nieuwsbericht

Vandaag start de Week van de Motoriek: volg interessante webinars!

5 oktober 2020 | 1 minuut lezen

Wil jij weten hoe je Breed Motorische Ontwikkeling (BMO) in de praktijk brengt? Schrijf je in voor een of meer webinars tijdens de Week van de Motoriek die vandaag start!

Op maandag 5 oktober starten we met een plenaire aftrap. Centraal thema: nut en noodzaak van BMO. Wat is Breed Motorische Ontwikkeling precies, wat is er al bekend vanuit de wetenschap en hoe werkt het in de praktijk?

Op dinsdag, woensdag en donderdag volgen in totaal vijf deelsessies waar je inspiratie en praktische tools krijgt om met BMO aan de slag te gaan. We belichten vijf verschillende contexten: Gemeente, Onderwijs, Sportverenigingen, 0-4 jaar en de Buurt.

Vrijdag 9 oktober organiseren we een plenaire afsluiting met een terugblik op de hele week. We behandelen de belangrijkste vragen uit de verschillende deelsessies en uiteraard kijken we ook naar de toekomst.

Schrijf je in voor een van de webinars die van 5 t/m 9 oktober worden verzorgd tijdens de Week van de Motoriek via de website van Kenniscentrum Sport & Bewegen

Bijlagen

HomeThema's