Nieuwsbericht

Deelnemers gezocht voor telefonisch interview over www.zanzu.nl

10 juli 2019 | 1 minuut lezen

Zanzu.nl is een website met betrouwbare en cultuur sensitieve informatie over seksualiteit en seksuele gezondheid voor niet-Nederlandstaligen. De website is beschikbaar in zestien talen en bevat veel illustraties en beeldmateriaal. Zorgverleners en docenten kunnen de website gebruiken in contact met cliënten/leerlingen of in voorlichting en preventie. Ook kunnen niet-Nederlandstaligen de website zelfstandig raadplegen.

Rutgers wil het bereik van www.zanzu.nl vergroten en voert daarom een onderzoek uit onder zorgverleners. Enerzijds om na te gaan hoe de website beter onder de aandacht te brengen van zorgverleners die werken met migranten of niet-Nederlandstaligen. Anderzijds om na te gaan hoe zorgverleners de website meer gaan gebruiken. 

Meedoen?
Heb je interesse om mee te doen aan een telefonisch interview? Het is geen probleem als je  Zanzu.nl nog niet kent of gebruikt. Rutgers is dan ook benieuwd hoe je tegen de website aankijkt. Het gesprek duurt naar verwachting zo’n 30 minuten. Het gesprek kan plaatsvinden in juli of augustus, op een datum en tijdstip naar keuze. Je feedback wordt anoniem verwerkt. Als dank voor je tijdsinvestering ontvang je na afloop een cadeaubon van €30,-.

Wilt je meedoen? Neem dan contact op met onderzoeker Iris Coehoorn van Rutgers, via i.coehoorn@rutgers.nl.

HomeThema'sProfessionals