Nieuwsbericht

Sexy side of The Netherlands: volgende bijeenkomsten 10 oktober en 14 november 2019

3 oktober 2019 | 1 minuut lezen

Soa Aids Nederland organiseert in samenwerking met GGD Amsterdam een aantal feestelijke bijeenkomsten gericht op het bevorderen van de seksuele gezondheid voor MSM (mannen die seks hebben met mannen) en transgender asielzoekers, vluchtelingen en statushouders. De setting is een informele sfeer. Er is eten en drinken en er zijn optredens en muziek. Er vindt een korte plenaire introductie plaats. Verder krijgen de bezoekers voorafgaand aan de bijeenkomst en daarna informatie toegestuurd. Dit gebeurt in verschillende talen. De volgende feesten vinden plaats op 10 oktober en 14 november van 17.00 uur tot 21.30 uur, in Amsterdam. De bijeenkomsten van vorig jaar waren een groot succes met meer dan 100 deelnemers. In december wordt een bijeenkomst in Maastricht georganiseerd.

Doel van deze events is het informeren van deze doelgroep over - de risico’s op - soa’s en hiv, veilig vrijen en de mogelijkheid te bieden van soa-tests en hepatitis B-vaccinatie.

Deelname aan de events is gratis en reiskosten worden vergoed. Ook is er een facebookpagina van Sexyside of The Netherlands. Hier staat de meest actuele informatie en kan men zich aanmelden.

HomeThema'sProfessionals