Nieuwsbericht

Online sessies lokale nota gezondheidsbeleid

Het RIVM helpt beleidsmakers en professionals bij gemeenten en GGD'en met de lokale uitwerking van de gezondheidsvraagstukken uit de Landelijke Nota Gezondheidsbeleid 2020-2024. Meld je nu aan voor een online sessie rondom een van deze vraagstukken.

30 juli 2020 | 1 minuut lezen

Online sessies 'Lokaal aan de slag met de vraagstukken uit de Landelijke Nota Gezondheidsbeleid'

Om gemeenten en GGD'en persoonlijk te ondersteunen organiseert het RIVM kleinschalige online sessies (8 deelnemers) van 75 minuten om lokaal aan de slag te gaan met de vraagstukken uit de Landelijke Nota Gezondheidsbeleid.

De online sessies vinden plaats op:

  • Maandag 14 september 2020 15.00-16.15 uur: Gezondheid in de sociale en fysieke leefomgeving
  • Maandag 5 oktober 2020 15.00-16.15 uur: Gezondheidsachterstanden verkleinen
  • Donderdag 5 november 2020 15.00-16.15 uur: Druk op het dagelijks leven bij jongeren en jongvolwassenen
  • Maandag 30 november 2020 15.00-16.15 uur: Vitaal ouder worden

Meld je direct aan voor een online sessie.

Uitwisseling kennis en ervaring

De online sessies zijn gericht op uitwisseling van kennis en praktijkervaring. Als deelnemer krijg je inzicht in de werkwijze van andere gemeenten en GGD’en en vertel je over jouw lokale aanpak. Wat gaat goed? Waar loop je tegen aan? Wat heb je nodig? Je wisselt ervaringen en tips uit om zo je aanpak een stap verder te brengen. De begeleiding wordt verzorgd door het RIVM.

Aanmelden online sessie

Per sessie is er plek voor maximaal 8 deelnemers. We geven voorrang aan beleidsmakers en professionals van gemeenten en GGD’en die samen werken aan een vraagstuk en zich als duo aanmelden voor een sessie. Meld je aan bij Roos Jansen met je naam, organisatie (bij voorkeur als duo) en vermeld duidelijk voor welke sessie je je wilt aanmelden. Je ontvangt een week van tevoren een herinnering met de inloggegevens voor de online sessie.

Bij minder dan 4 deelnemers wordt de online sessie geannuleerd of verplaatst. Uiterlijk een week voor aanvang van de sessie ontvang je bericht hierover.

HomeThema's