Monitor Sociaal Kwetsbare Groepen

Over dit thema

Deze pagina is gebaseerd op het e-book Monitor Sociaal Kwetsbare Groepen, dat handvatten biedt voor GGD'en en gemeenten om inzicht te krijgen in risicogroepen voor sociaal kwetsbaarheid en in de sociaal kwetsbaren zelf. Op deze pagina vindt u hulpmiddelen voor het uitvoeren van een monitor en voorbeeldproducten uit drie pilot gemeenten. U wordt uitgenodigd de rapportages van uw eigen monitor toe te voegen, evenals andere relevante publicaties. Via het Forum kunt u vragen voorleggen aan collega's uit andere regio's en ervaringen delen.

Er zijn nog geen nieuwsberichten geplaatst.
ma di wo do vr za zo
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Komende activiteiten

Kwetsbaar Brabant

De AWPG Brabant (Tranzo, de drie Brabantse GGD’s en het RIVM) bracht in samenwerking met Telos en het PON op donderdag 28 september 2017 Kwetsbaar Brabant uit.

Monitor OGGZ G4 2014

Deze monitor geeft op een vergelijkbare en systematische wijze inzicht in de OGGZ-(risico)groepen in de vier grote steden.

E-book Monitor Sociaal Kwetsbare Groepen

Het E-book biedt handvatten om inzicht te krijgen in risicogroepen voor sociaal kwetsbaarheid en in de sociaal kwetsbaren zelf.

Producten pilots Monitor Sociaal Kwetsbare Groepen

De producten van de pilots in Zaanstad, Bergen op Zoom en Emmen bestaan uit factsheets/rapportages die de hele breedte van het domein van de sociaal kwetsbare groepen beschrijven of om...

Er is nog geen blog geplaatst.
Organisatie: GGD Hart voor Brabant
Functie: Epidemioloog GGD Hart voor Brabant
Organisatie: RIVM
Functie: Projectleider Staat van Volksgezondheid en Zorg