Nieuwsbericht

Informatiebijeenkomst instroomplaatsen opleiding arts M&G voor 2013

26 maart 2012 | 1 minuut lezen

GGD Nederland organiseert op 17 april a.s. samen met de KAMG en ActiZ een informatiebijeenkomst over de toewijzing van instroomplaatsen voor 2013 ten behoeve van de opleiding arts Maatschappij & Gezondheid voor de profielen jeugdarts, arts infectieziektebestrijding, arts tuberculosebestrijding en arts medische milieukunde. De bijeenkomst vindt op 17 april van 14.00 tot 16.00 uur plaats bij  GGD Nederland.

Gezien het onlangs verschenen onderzoeksrapport van Kiwa Prismant over de veranderende arbeidsmarkt en de vraag die binnen de GGD’en zal ontstaan naar goede medewerkers, is ook deze aanvraag van groot belang. U kunt u nu al voorbereiden op de arbeidsmarkt van de komende jaren!

Half april ontvangt u het opgavenformulier instroomplaatsen opleiding arts M&G zowel voor de instroom van de eerste fase als voor de instroom van de tweede fase. Net als vorig jaar zullen de betrokken brancheorganisaties het toewijzingsvoorstel zelf opstellen. Dit betekent dat u ook dit jaar het opgavenformulier aan GGD Nederland of ActiZ retourneert.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt de toewijzingsprocedure toegelicht. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen en om ervaringen rondom het aanvragen van opleidingsplaatsen uit te wisselen. 
Aanmelden voor de bijeenkomst kan bij jmontano@ggd.nl.

HomeThema'sProfessionals