Nieuwsbericht

Brainwaves: laat je uitdagen en geef de presentatie van je leven!

Op 16 januari 2018 geplaatst door

In 2018 bestaat de NSPOH 15 jaar! Dit jubileum vieren we op 15 november met ‘Brainwaves’. Tijdens dit feestelijke evenement betreden onze deelnemers, alumni en docenten het podium om hun innovatieve idee, persoonlijke ervaring of toekomstvisie rond de publieke gezondheid onder de aandacht te brengen. Het doel is het verspreiden van goede ideeën. Ben jij (of was jij) in de afgelopen jaren in opleiding bij NSPOH? Of volgde je bij- of nascholing? Of trad je op als docent? Dan dagen we je uit om ‘de presentatie van je leven’ te geven over de veranderende samenleving, over een bepaald project of een idee dat volgens jou verspreid moet worden.
Welke deelnemers, alumni en docenten daadwerkelijk op het podium staan, wordt door middel van een wedstrijd beslist. Laat je inspireren door tips op www/nspoh.nl/brainwaves en doe mee!

brainwaves NSPOH jubileum 15 jaar lustrum

Hoe doe je mee?

  1. Stuur vóór 1 maart 2018 je innovatieve idee voor Brainwaves per e-mail naar de NSPOH. Het idee is vormvrij! Een goede spreker hoeft immers geen goede schrijver te zijn. Vermeld in het onderwerp van de e-mail: “Brainwaves” en in je bericht je naam, je relatie tot de NSPOH (deelnemer, docent of anders) en je telefoonnummer.
  2. Uit de ingestuurde voorstellen wordt een selectie gemaakt. Uiterlijk medio maart hoor je of je innovatieve idee geselecteerd is.
  3. In mei kun je als geselecteerde kandidaat een workshop volgen over het houden van een spraakmakende pitch. Deze training wordt verzorgd door Sarah Dellar.
  4. In juni pitch je je innovatieve idee voor onze jury met o.a. Paul van der Velpen (voorheen directeur GGD Amsterdam), Rinda den Besten (voorzitter PO-raad) en Sarah Dellar (communicatietrainer en coach).
  5. Als je ook deze tweede ronde doorstaat, dan sta jij op 15 november 2018 daadwerkelijk op het podium! Om je hier perfect op voor te bereiden word je in de tussenliggende periode gratis gecoacht door Sarah Dellar.

Wat kun je winnen?

  • Training voor het houden van pitches
  • Leer een verbluffende presentatie te houden door intensieve persoonlijke coaching
  • Een podium voor je “presentatie van je leven”.

Bijlagen

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.