Activiteit

5e Landelijke Studiedag Onbegrepen gedrag bij dementie

20 juni
Locatie: Aristo Utrecht
Tijd: 10:00 tot 16:00
Type: Congres

Het Leids Congres Bureau nodigt uit om deel te nemen aan de 5e landelijke studiedag Onbegrepen gedrag bij dementie op 20 juni in Utrecht. Ouderen met dementie kunnen onbegrepen en moeilijk hanteerbaar gedrag vertonen. Om te komen tot een structurele positieve gedragsverandering, is het belangrijk om na te gaan welke factoren invloed hebben op het ontstaan en voortduren van probleemgedrag. Dit kunnen interne factoren zijn, maar de omgeving speelt hierin ook een belangrijke rol. 

Deze dag biedt u verschillende perspectieven in het omgaan met probleemgedrag, van betrokkenen in de nabije omgeving tot de rol van de professional. Verder krijgt u in interactieve sessies inzichten om onbegrepen gedrag te verklaren en er grip op te krijgen. Daarnaast worden er handvatten aangeboden waar u in de praktijk mee aan de slag kunt.

Doelgroep: Geriaters, specialisten ouderengeneeskunde, psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, casemanagers dementie, verzorgenden en andere geïnteresseerden.

Datum en locatie: De 5e landelijke studiedag Onbegrepen gedrag bij dementie vindt plaats op dinsdag 20 juni in Aristo Utrecht.

Accreditatie: Accreditatie is aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V, het Verpleegkundig Specialisten Register en ABC1 (huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde). Neemt u tijdig contact met ons op als u in aanmerking wilt komen voor accreditatie van een aanvullende vereniging, zodat we uw verzoek in overweging kunnen nemen. Tevens ontvangt elke deelnemer een bewijs van deelname. Meer informatie vindt u op onze website.

Kosten*De kosten voor het bijwonen van dit congres bedragen € 340,00 p.p. 

Kortingen*Indien u zich vóór 1 mei inschrijft, ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting en bedragen de kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst € 315,00 p.p.

Te allen tijde geldt onze collegakorting van € 25,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 1 mei € 290,00, daarna is dat € 315,00.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw

Link: http://www.leidscongresbureau.nl/congres/onbegrepen_gedrag

Bijlagen

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.