Activiteit

Symposium vluchtelingen en antibioticagebruik

15 november
Tijd: 16:00 tot 20:00
Type: Symposium

De week van 14-18 november is World Antibiotic Awareness Week. GGD GHOR Nederland organiseert in dat kader met GGD Gelderland-Zuid een minisymposium over vluchtelingen en antibioticagebruik. Tijdens dit symposium komen nieuwe (nog niet gepubliceerde) onderzoekresultaten aan bod, waaronder resultaten van een recent onderzoek door de Zweedse Public Health Agency en Lund University. Ook ervaringen in Nederlandse opvanglocaties en huisartsenpraktijken komen aan bod. Het volledige programma vind je in de bijlage van deze e-mail. Het minisymposium is in het Engels vanwege de aanwezigheid van de Zweedse deelnemers.

Doel minisymposium
Het doel van dit minisymposium is het uitwisselen van nieuwe (nog niet gepubliceerde) onderzoeksresultaten en ervaringen en het verkennen van mogelijkheden voor het bevorderen van goed antibioticagebruik onder vluchtelingen.

Aanmelden of vragen?  

Wil je aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Meld je dan aan voor 8 november via deze link. Stuur deze uitnodiging ook door aan professionals binnen je netwerk. Meld je snel aan, want er is plaats voor maximaal 60 deelnemers.
Met vragen over het symposium kunt u contact opnemen met Maike Kuijken via mkuijken@ggdghor.nl.

Bijlagen

  • (119 KB) (Aantal keer gedownload:3)
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.