Activiteit

Programma congres Jeugd in Onderzoek online

13 maart
Locatie: Brabanthallen
Type: Congres


meld u nú aan!

Het programma van Jeugd in Onderzoek, dé ontmoetingsplek voor iedereen betrokken bij de jeugdsector, staat online. Twee internationale keynotes, ruim 40 deelsessies en volop gelegenheid om te netwerken. Meld u snel aan en kies de deelsessies van uw voorkeur. Het thema van het congres op maandag 13 maart 2017 is ‘Werken met het beste bewijs’.
 

Jeanette Provoost, Stafarts/Adviseur Gezondheidsbeleid regio Noord -Arts M&G:  ‘Dit congres helpt mij bij het ontwikkelen van een overstijgende blik, ik zie dit als belangrijk onderdeel van mijn vak. Daarom ben ik ook dit jaar deelnemer aan Jeugd in Onderzoek.’


Internationale keynotes en meer dan 40 deelsessies
In de ochtend spreken 2 internationale keynotes: Michael Little, Co-Director at The Dartington Social Research Unit, Londen rond het thema ‘Werken met het beste bewijs’ en Louis Cauffman, klinisch psycholoog en bedrijfseconoom, over oplossingsgericht werken. In de middag kunt u kiezen uit meer dan 40 deelsessies. Ook voor de jeugdgezondheidszorg (JGZ) selecteerden wij een ruime keuze aan deelsessies. Bij alle deelsessies werken we met inschrijving. U maakt uw keuze dus vóóraf en kunt zien wie er nog meer naar de sessie van uw voorkeur gaan.

Posterstraat en innovatieplein
Gedurende de ontvangst, wisselpauzes en de ruime lunchpauze heeft u de mogelijkheid om in de foyer te netwerken en de posterstraat en het innovatieplein te bezoeken. Tijdens een posterpresentatie wordt kort en bondig iets verteld over het betreffende onderzoek of bijvoorbeeld een bijzonder praktijkvoorbeeld. Op het innovatieplein maakt u kennis met de laatste ontwikkelingen van ‘wat werkt’: dit kunnen (praktijk-)interventies zijn maar ook technische innovaties in jeugdonderzoek, praktijk en beleid.

Dé ontmoetingsplek voor iedereen betrokken bij de jeugdsector
Jeugd in Onderzoek is voor iedereen die betrokken is bij de brede jeugdsector. Het doel van het congres is uitwisseling van kennis door interactie, netwerken en de verbinding tussen praktijk, beleid en onderzoek in de hele brede jeugdsector: JGZ, Jeugdhulp, Jeugd-ggz, preventie, justitie, gemeenten, sociaal werk, zorg, onderwijs en opleidingen.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website www.jeugdinonderzoek.nl/aanmelden. U ontvangt een link om u aan te melden voor de deelsessies.

www.jeugdinonderzoek.nl

 


 

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.