Activiteit

Inspiratiedag Gezond Gewicht 2017

09 november
Locatie: De Meervaart
Type: Bijeenkomst

Onderwerp

Inspiratiedag Gezond Gewicht 2017 / Doe jij mee?

In het kort

De nieuwsbrief Aanpak Gezond Gewicht is voor professionals in de zorg, scholen, buurtorganisaties, welzijnsinstellingen, sportclubs en organisaties die zich inzetten voor de aanpak van overgewicht en obesitas bij kinderen. Kijk ook op amsterdam.nl/aanpakgezondgewicht.

Lijst

Uitnodiging

Blok je agenda!

Zet jij je in om kinderen gezond op te laten groeien? Zet donderdag 9 november dan vast in je agenda! De derde editie van de Inspiratiedag Gezond Gewicht is namelijk in aantocht, wederom in theater de Meervaart in focusbuurt Osdorp. Naast een gevarieerd programma staat deze dag in het teken van ontmoetingen met professionals uit het onderwijs, zorg en welzijn, sport, gezonde ondernemers, buurtorganisaties, beleidsmakers, raadsleden, actieve bewoners en ouders.

Leuke ideeën?

Heb jij leuke ideeën om te inspireren of van elkaar te leren tijdens de inspiratiedag? Laat het ons weten! Deel bijvoorbeeld jouw expertise, bespreek een dilemma of neem mensen mee met jouw ervaringsverhalen.

Aanmelden Inspiratiedag

In september ontvang je een email met het programma en de aanmeldlink. Net als vorig jaar kun je weer kiezen uit vele inspiratiesessies

Ik kijk er naar uit om er samen weer een inspirerende dag van te maken!

Eric van der Burg
Wethouder Zorg en Welzijn

Volg ons op Facebook

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.