Activiteit

lancering kennisHUB Act4Respect

10 december
Locatie: Atria
Tijd: 16:00 tot 18:00
Type: Evenement

Betreft: uitnodiging lancering kennisHUB Act4Respect bij Atria, Vijzelstraat 20, Amsterdam

Op 10 december – de Internationale dag van de Mensenrechten - lanceren kenniscentra Rutgers en Atria de KennisHUB van de alliantie Act4Respect. In dit partnerschap werken Rutgers en Atria samen met jongeren en vele professionals uit het veld aan het verbeteren van de sociale veiligheid van vrouwen, meisjes en LHBTI’s. We richten ons op het voorkomen van gendergerelateerd geweld bij jongeren en jongvolwassenen en leveren zo een relevante bijdrage aan een wereld zonder #MeToo. De kennisHUB wordt de on- én offline spil van dit project.  

Wij nodigen u van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Het programma start om 16:00 met een inleiding over Act4Respect door Willy van Berlo, programma coördinator seksuele gezondheid bij Rutgers. Hierna gaan we met onder andere journalist Milou Deelen en politieagent Cem Kacmaz in debat over onderwerpen als grensoverschrijdend gedrag en sexting onder jongeren. Beleidsadviseur Zehra Sariaslan van Atria zal optreden als moderator. Hoogleraar gendergerelateerd geweld en directeur van Atria Renée Römkens draagt vervolgens een gesproken column voor. De middag wordt afgesloten met een borrel waarin u kunt netwerken met andere professionals en beleidsmakers.

Deze uitnodiging is geldig voor u en een eventuele introducée. We horen graag of u bij de lancering aanwezig kunt zijn door een RSVP te sturen naar pr@atria.nl.

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.