Werken in de PG

Innovatie, Wijk- en buurtteams, Netcentrisch werken, Samenwerken, Opleidingen, Arbeidsmarktbeleid en -communicatie, Publieke gezondheid borgen, Integraal Werken.

Redactie

Zoeken & filter Zoeken & filter

Flyer arts maatschappij en gezondheid

Flyer die gebruikt wordt voor de Carrierebeurs op 5 oktober 2019. 

Tekening van het opleidingen landschap

Tekening om het ingewikkelde landschap van opleiding voor de arts Maatschappij en Gezondheid toe te lichten. De tekening is ook gebruikt tijdens de Tweedaagse voor DPG´en op 1 februari 2018.

‘Naar een robuuste opleidingsinfrastructuur voor de medische opleidingen voor de publieke gezondheid’

De instroom in de medische vervolgopleiding arts maatschappij en gezondheid (arts M&G) blijft achter bij de ramingen van het Capaciteitsorgaan. Dat betekent dat er minder artsen opgeleid worden...

Dromen van een AIOS, instituutsopleider en hoogleraar

Dromen van een AIOS, instituutsopleider en hoogleraar verteld op de informatiebijeenkomst op 21 september over het landellijk werkgeverschap.

Spelenderwijs samenwerken aan gezondheid

Zin om op een leuke en leerzame manier binnen je gemeente samen te werken aan gezondheid en het ontwikkelen van gezondheidsbeleid?
1 link toegevoegd

Factsheet over traject invoering landelijk werkgeverschap

Factsheet opgesteld door VWS in juni 2017 over het traject van invoering van het landelijk werkgeverschap voor de AIOS arts M&G per 1-1-2019.

Presentaties themabijeenkomst netcentrische werken 21-3-2017

Op 21-3-2017 was er een themabijeenkomst over netcentrisch werken in de geneeskundige netwerken. Dit zijn de presentaties van de sprekers die PowerPoint hebben gebruikt.

Tijdlijn toewijzingstraject instroomplaatsen AIOS arts M&G 2018

Bijgaand de tijdlijn van het toewijzingstraject instroomplaatsen AIOS arts M&G 2018

Spelregeldocument PG opleidingen 2018

Dit document bevat de spelregels voor het te hanteren protocol voor het door Publieke Gezondheid en Veiligheid Nederland (PGV Nederland), ActiZ en de Koepel Artsen Maatschappij en Gezondheid...
HomeThema'sProfessionals